Canadas statsminster: – Hamas bruker menneskelige skjold for å fremme terror

Canadas pro-israelske statsminister Stephen Harper. (Foto: The Prime Minister's Office, flickr.com)
Canadas pro-israelske statsminister Stephen Harper. (Foto: The Prime Minister's Office, flickr.com)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

FrPs stortingsrepresentant Kristian Norheim fikk i dag hard kritikk fra andre stortingsrepresentanter for å ha delt en karikatur på Facebook av at Hamas’ bruker sivile som skjold. Nå går Canadas statsminister Stephen Harper ut og sier det samme som Norheim. Harper skriver på nettsiden sin at “ingenting rettferdiggjør terroren til Hamas” og han slår fast at det er på det rene at Hamas “bruker menneskelige skjold for å fremme terror i regionen”.

Videre skriver han at “om ikke det internasjonale samfunnet fordømmer disse forkastelige handlingene, vil terroristene oppmuntres til å fortsette sine skrekkelige handlinger. Canada ber sine allierte og partnere om å erkjenne at disse terrorhandlingene er uakseptable og at solidaritet med Israel er den beste måten å få stanset konflikten på.”

Harper skriver at Canada står helhjertet bak Israel og støtter landets rett til selv å forsvare seg mot terrorangrepene, og henstiller til Hamas om umiddelbart å avslutte de vilkårlige angrepene på uskyldige israelske sivile.

Artikkelen fortsetter under annonsen

“Canada gjentar sin henstilling til de palestinske myndighetene om å avvæpne Hamas og andre palestinske terrorgrupper i Gaza, deriblant Iran-støttede Islamsk Jihad,” avslutter statsminister Stephen Harper.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag