Se hvem som kritiserer denne tegningen

"Rakettforsvarsskjoldet til Hamas."

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Stortingsrepresentant Kristian Norheim fra FrP publiserte lørdag 12. juli en tegning med kritisk snert mot Hamas sin bruk av barn som menneskelige skjold. “Sad, but true” (trist, men sant), skrev Norheim som egen kommentar.

TV2 har valgt å lage en sak på at Norheim publiserte tegningen.

  • SVs Heikki Holmås mener det er “avskyelig og smakløst” å publiserte tegningen. Holmås anklager Norheim for å mene at “det er greit at Israel bevisst dreper barn”.
  • APs leder i utenriks- og forsvarskomiteen Anniken Huitfeldt mener “bildet er ensidig og fungerer som propaganda”. Samtidig sier hun: “Hamas bruker ekstreme metoder som jeg på alle måter fordømmer.”
  • Rasmus Hansson fra Miljøpartiet De Grønne sier: “Fyttirakkern. Det er uverdig at en talsperson for et regjeringsparti legger ut noe sånt.”
  • Trine Skei Grande i Venstre mener “sånne ting gjør debatten dum”.

Ingen av stortingsrepresentantene har noen argumenter som tilbakeviser anklagen om at Hamas bruker menneskelige skjold. Dermed faller all deres kritikk til jorden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kristian Norheims tegning viser virkeligheten. Du kan takke Kristian Norheim fordi han forteller sannheten om Hamas på Facebook-siden eller på e-post kristian.norheim@stortinget.no.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag