TV-sendt fredagsbønn på Gaza: – Vår kamplære mot jødene er total utryddelse

TV-stasjonen Al-Aqsa formidler ideene til Hamas-regimet på Gaza-stripen. “Vår lære om å bekjempe dere [jødene], er at vi totalt vil utrydde dere,” sa en imam under tv-sendt fredagsbønn 25. juli 2014.

(Skjermdump fra Al-Aqsa TV, via Memri.)
(Skjermdump fra Al-Aqsa TV, via Memri.)
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

TV-overføringen ble sendt fra Deir Al-Balah moskéen på Gaza-stripen. Imamen som taler er ikke navngitt, men hans budskap er ikke til å ta feil av.

– Vår lære om å bekjempe dere [jødene], er at vi totalt vil utrydde dere. Vi vil ikke etterlate en eneste av dere i live, fordi dere er fremmede utsugere av landet og evige leiesoldater. Dere er leiesoldatene gjennom alle tider. Se i historien, mine brødre. Hvor jødene bodde, spredte de korrupsjon. Muslimer, la dere ikke merke til hva Allah sa: “De spredte i landet…” Den bestemte formen i “landet” betyr hele landet. “De spredte i landet korrupsjon, og Allah elsker ikke de korrupte.”

Oversettelse og publisering av tv-innslaget er ved mediaovervåkningsorganisasjonen Memri. Merk at innslaget ble sendt kl. 13.07 tidlig på ettermiddagen. Dette budskapet når alle generasjoner.

Talen samsvarer med budskapet i Hamas-charteret fra 1988, hvor jødene blir anklaget for å ha stått bak første og andre verdenskrig. “Det har ikke brutt ut noen krig i verden uten at de [jødene] har sine fingermerker på den,” heter det i artikkel 22 i charteret.

Se tv-innslaget under:

Forrige artikkel150 viste støtte til Israel i Stavanger
Neste artikkelIDF oppsummerer Operasjon Skarp Beskyttelse
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -