Løgnpropaganda servert på TV

– Rasisme er dypt rotfestet i sjelen til alle som følger den jødiske religion, sier “forskeren” på libanesisk TV.

Tamer Mustafa på tv-stasjonen Al-Manar 12. oktober 2011.
Tamer Mustafa på tv-stasjonen Al-Manar 12. oktober 2011.

Al-Manar er en libanesisk satelitt tv-stasjon med tette bånd til Hizbollah.

12. oktober 2011 serverte stasjonen et intervju med Tamer Mustafa, som presenteres som “forsker” på sionisme. Mustafas utsagn står som veldig gode eksempler på løgnpropagandaen som spres om jøder og sionister i den arabiske verden.

– Rasisme er dypt rotfestet i sjelen til alle som følger den jødiske religion, sier Mustafa. Han hevder jødenes skrifter som ble skrevet etter eksilet til Babylon har spredt rasisme “som et virus i sinnet til alle jøder siden den gang”.

Mustafa hevder sionist-bevegelsen samarbeidet med nazister for å drepe grupper av jøder i Europa, “slik at andre ville bli tvunget  til å emigrere til Palestina”.

– Det var det som skjedde, sier Mustafa, som om han forsøker å overbevise seg selv om sin egen løgn.

Han gjentar også de vanlige konspirasjonsteorier mot jøder, at de har tatt kontroll over media, skolesystem og kapital.

– De [jødene] ødela kristne, moralske verdier i Vesten, hevder Mustafa.

“Forskeren” avslutter intervjuet med å vise til en franskmann som skrev en avhandling om Holocaust hvor “alle disse løgnene” ble tilbakevist.

Slike budskap på arabiske satelitt-stasjoner er med på å radikalisere muslimer, også i Norge og Europa.

Forrige artikkelPalestinere flest imot tredje intifada
Neste artikkelAmsterdams “superjøder”
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.