Velkommen til nye miff.no

Med Israel for fred har fått nye nettsider 21. november 2011. Det er første gang på 11 år at nettstedet blir kraftig fornyet.

Når du leser denne artikkelen er omleggingen fortsatt i gang, og det vil nok ta noen få uker før vi føler vi er helt på vingene.

Det gamle nettstedet til MIFF var bygd opp manuelt med relativt statisk html-kode. Den nye løsningen benytter WordPress, det mest brukte publiseringsverktøyet for nettsteder og blogger på internett.

Et hovedmål i omleggingen har vært å ta vare på alt det gamle innholdet. Jobben har vært enorm, til sammen er det over 13.500 artikler og notiser som er hentet inn i det nye systemet. Fortsatt gjenstår en stor jobb med å få mest mulig av dette i relevante kategorier og tilknyttet relevante nøkkelord.

De første dagene vil nok brukerne oppleve noen feil og mangler. Gi gjerne beskjed i MIFFs kontaktskjema.

Det er nettselskapet Goodae som har utviklet det nye nettstedet til MIFF.  Design er ved MIFFs faste designbyrå, Drage Design.

Saken blir oppdatert.

 

Hva synes du om MIFFs nye nettsted? Si din mening gjennom din Facebook-profil i feltet under!

Hør Conrad Myrland fortelle mer om den nye nettsiden i MIFFs ukentlige radiokommentar med å klikke på playknappen under.

Forrige artikkelKristne i Israel
Neste artikkelNytt Iran-anlegg kan være avslørt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.