Bruk 1. mai til å gi Israel en sterk stemme!

Over hele landet misbrukes 1. mai til å angripe Israel – verdenes eneste jødiske stat og Midtøstens eneste stat med politisk frihet og stabilt demokrati. Men tusener tar heldigvis avstand fra LOs hets av Israel.

Paroler som angriper Israel i landets fire største byer 1. mai 2013.
Paroler som angriper Israel i landets fire største byer 1. mai 2013.

MIFF har gått grundig gjennom begrunnelsen LO i Oslo bruker for sin boikottparole, men det er ikke bare i Oslo Israel blir angrepet 1. mai. Det skjer i alle landets fire største byer.

Oslo: Støtt staten Palestina – boikott Israel

Bergen: Staten Israel = Apartheid

Trondheim: Boikott Israel – Bryt med HIstadrut

Stavanger: Fritt Palestina, riv muren – boikott Israel

Tusener reagerer på avsky mot LOs svertekampanje mot Israel.

Da 1. mai ble innledet hadde MIFFs Facebook-aksjon NEI til LOs Israel-boikott! Vi sier JA til ISRAEL på 1. mai! samlet over 2.600 deltakere på drøye tre døgn. Vi opplever også at mange nye føler behov for å melde seg inn i organisasjonen.

Alle nye som tegner medlemskap i Med Israel for fred (MIFF) fra 14. mars 2013 og betaler kontingent innen 31. mai 2013, deltar i trekning av én ny iPad med Retina-skjerm (verdi kr. 3.890,-). Klikk her for å melde deg inn.

MIFF oppmuntrer alle medlemmer til å bruke fridagen 1. mai til å verve ett nytt medlem til organisasjonen!  Alle MIFF-medlemmer som verver nye medlemmer fra 27. mars til 31. mai 2013 deltar i loddtrekning av én ny iPad med Retina-skjerm (verdi kr. 3.890,-).

Du får ett lodd i trekningen per hvert nytt medlem du verver, og familiemedlemskap regnes som to lodd. Les mer og få tips til vervearbeidet ved å klikke her.

MIFFs kritikk av LOs boikott-paroler ble omtalt i Nettavisen tirsdag 30. april.

Det er tid for å gi Israel en sterk stemme! Bli medlem av MIFF!
Det er tid for å gi Israel en sterk stemme! Bli medlem av MIFF!

 

Forrige artikkelPeres inviterte paven til Israel
Neste artikkelPalestinsk taler på Youngstorget tegner fiendebilder og maner til kamp
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.