Nye lokallag av MIFF på vei på Sørlandet

Omlag 220 personer møtte fram for å høre Hallgrim Bergs foredrag i Lyngdal søndag. Nye lokallag av MIFF er på trappene både i Lyngdal, Setesdal og Vest-Telemark.
Hallgrim Berg takker Israels turistminister Uzi Landau på MIFF Forum 29. september 2013. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Hallgrim Berg takker Israels turistminister Uzi Landau på MIFF Forum 29. september 2013. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

Tilhørerne har strømmet til under Hallgrim Bergs foredragsturné på Sørlandet de siste dagene.

Torsdag 3. oktober var det fullt hus i MIFF Kristiansand – omlag 80 personer.

Fredag 4. oktober var det fullt hus i Bjaaen turistshytte i Setesdal. Et deltakerantall på omlag 65 er imponerende i det grisgrendte strøket. Interesserte både fra Setesdal og Vest-Telemark tenker på å starte nye lokallag av MIFF.

Rekorden i oppmøte ble knust da Berg talte i Lyngdal kulturhus søndag 6. oktober. Omkring 220 personer møtte fram, forteller Berg. I dag avslutter han denne runden med foredrag på Sørlandet i Folkeuniversitetet i Mandal og Salem i Kristiansand.

MIFF har fra før 18 lokalforeninger.

  • Dersom du er interessert i å starte lokallag i MIFF, kan du ta kontakt med daglig leder Conrad Myrland på tlf. 41 17 67 80 eller post@miff.no.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelMiddelmådig popalbum
Neste artikkelIsraelerne har stor frihet til å reise
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise