Les magasinet MIFF sender til hele Oslo

Fra mandag 20. januar distribuerer MIFF et 24 siders spesialmagasin til hele Oslo. Endelig får innbyggerne i hovedstaden lese israelernes beste argumenter, de som så ofte blir fortiet i massemediene. MIFF når også ut gjennom flere andre kanaler.
MIFF lar Israels argumenter regne ned over hele Oslo. (Foto: Simen Schikulski, flickr.com)
MIFF lar Israels argumenter regne ned over hele Oslo. (Foto: Simen Schikulski, flickr.com)

Her kan du lese hele MIFFs spesialmagasin til Oslo i januar 2014.

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml backgroundcolor=FFFFFF showflipbtn=true documentid=140114132354-cd3f8ac1a36d378cc3ee1ad3fb0a91be docname=spesialmagasin-til-oslo-januar-2014 username=miff loadinginfotext=MIFFs%20spesialmagasin%20til%20Oslo%20i%20januar%202014 width=420 height=288 unit=px]

Rogaland, Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Møre og Romsdal, Hordaland og Akershus har fått spesialmagasinet i løpet av de siste fire årene. Nå er det Oslo som står for tur! Magasinet går til alle husstander som ikke har reservert seg for uadressert post – til sammen over 124.000 husstander.

I forbindelse med Oslo-aksjonen går MIFF ut med israelernes argumenter også gjennom flere andre kanaler:

  • radiospotter på kanalene P5, NRJ og klem fm fra mandag 20. januar til fredag 24. januar
  • nettannonse i Aftenposten og Osloby.no fra mandag 20. januar til lørdag 25. januar
  • helsides annonser i Vårt Land tirsdag 21. januar og fredag 24. januar
  • helsides annonser i bydelsavisene Ullern Avis, Akersposten og Nordre Aker Budstikke torsdag 23. januar.
  • stand på Egertorget i Oslo lørdag 25. januar
  • målrettet reklame til Oslo-folk på Facebook

Distribusjonen av MIFFs spesialmagasin og de andre kampanjene er kun mulig på grunn av sjenerøs støtte fra frivillige Israel-venner over hele landet. For kun 235 kroner kan du gi Israels beste argumenter til 100 familier!

Når distribusjonen i Oslo er fullført, vil nærmere 3 millioner nordmenn ha mottatt magasinet i postkassen. Det betyr at MIFF er over halvveis til å nå vår store drøm – Israels beste argumenter til hele Norge.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelBiden hedret Sharon
Neste artikkelAbbas gjentar kravene som gjør fred umulig
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise