Les magasinet MIFF sender til hele Oslo

Fra mandag 20. januar distribuerer MIFF et 24 siders spesialmagasin til hele Oslo. Endelig får innbyggerne i hovedstaden lese israelernes beste argumenter, de som så ofte blir fortiet i massemediene. MIFF når også ut gjennom flere andre kanaler.

MIFF lar Israels argumenter regne ned over hele Oslo. (Foto: Simen Schikulski, flickr.com)
MIFF lar Israels argumenter regne ned over hele Oslo. (Foto: Simen Schikulski, flickr.com)

Her kan du lese hele MIFFs spesialmagasin til Oslo i januar 2014.

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml backgroundcolor=FFFFFF showflipbtn=true documentid=140114132354-cd3f8ac1a36d378cc3ee1ad3fb0a91be docname=spesialmagasin-til-oslo-januar-2014 username=miff loadinginfotext=MIFFs%20spesialmagasin%20til%20Oslo%20i%20januar%202014 width=420 height=288 unit=px]

Rogaland, Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Møre og Romsdal, Hordaland og Akershus har fått spesialmagasinet i løpet av de siste fire årene. Nå er det Oslo som står for tur! Magasinet går til alle husstander som ikke har reservert seg for uadressert post – til sammen over 124.000 husstander.

I forbindelse med Oslo-aksjonen går MIFF ut med israelernes argumenter også gjennom flere andre kanaler:

  • radiospotter på kanalene P5, NRJ og klem fm fra mandag 20. januar til fredag 24. januar
  • nettannonse i Aftenposten og Osloby.no fra mandag 20. januar til lørdag 25. januar
  • helsides annonser i Vårt Land tirsdag 21. januar og fredag 24. januar
  • helsides annonser i bydelsavisene Ullern Avis, Akersposten og Nordre Aker Budstikke torsdag 23. januar.
  • stand på Egertorget i Oslo lørdag 25. januar
  • målrettet reklame til Oslo-folk på Facebook

Distribusjonen av MIFFs spesialmagasin og de andre kampanjene er kun mulig på grunn av sjenerøs støtte fra frivillige Israel-venner over hele landet. For kun 235 kroner kan du gi Israels beste argumenter til 100 familier!

Når distribusjonen i Oslo er fullført, vil nærmere 3 millioner nordmenn ha mottatt magasinet i postkassen. Det betyr at MIFF er over halvveis til å nå vår store drøm – Israels beste argumenter til hele Norge.

Forrige artikkelBiden hedret Sharon
Neste artikkelAbbas gjentar kravene som gjør fred umulig
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.