Carl I. Hagen: – Israel er demokratisk garanti

Tidligere FrP-leder Carl I. Hagen talte til en fullsatt sal i MIFF Hallingdal 18. mars 2014. (Foto: Jostein Sandsmark)
Tidligere FrP-leder Carl I. Hagen talte til en fullsatt sal i MIFF Hallingdal 18. mars 2014. (Foto: Jostein Sandsmark)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Den tidligere FrP-lederen påpekte at Israel har frie media, frie valg, organisasjonsfrihet, forsamlingsfrihet, rettsstatens prinsipper og gjennomført respekt for forskjellighet i religion og tro.

– Det er slående hvordan venstresiden alltid vet å alliere seg med autoritære regimer rundt i verden. I Midtøsten støttes islamistiske totalitære krefter som vil innføre sharia-lovgivning og gjenopprette det islamske kalifatet. Israel er den beste garantien mot en slik katastrofal utvikling, sa Hagen.

– Norges nye regjering har delvis skuffet meg så langt når det gjelder å skape «balanse» i norsk offisiell politikk overfor staten Israel. Men det går rette veien: en åpenbar pro-palestinsk og anti-israelsk politikk er i det minste i ferd med å bli bortimot «nøytral», la han til.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Saman med leiar i MIFF Hallingdal, Jens Jorde, som la ut om framtidslandet Israel som teknologisk stormakt, skapte foredragshaldarne stor stemning i Ål kulturhus tysdags kveld. 90 menneske hadde pressa seg inn i veslesalen i Ål kulturhus, som har 72 ordinære sitteplassar, for å høyre dei to engasjerte foredragshaldarane.

Det var kaffepause med munter stemning og utlodding, og arrangøren,  MIFF Hallingdal, var godt fornøgd og kunne notere nær tjue nye medlemmer. Neste møte i laget er 8. mai på Gol, der Conrad Myrland, dagleg leder i MIFF, vil gjeste oss.

Det var mer enn fullsatt i salen. (Foto: Jostein Sandsmark)
Det var mer enn fullsatt i salen. (Foto: Jostein Sandsmark)


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag