Hva er det Hamas vil?

Annonse 2/12: Ingen trenger være i tvil om hva som er målet til den islamistiske terrorgruppen Hamas. Hvorfor er det ingen norske medier som vil avsløre deres intensjoner?
Annonsetekst 2 av 12 i MIFFs kampanje i storbyavisene i august 2014.
Annonsetekst 2 av 12 i MIFFs kampanje i storbyavisene i august 2014.

Lørdag 2. august står denne andre av i alt tolv annonser fra MIFF på trykk i Adresseavisen, Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad. Alle annonsene i serien vil etterhvert bli tilgjengelig ved å klikke her. Se den første annonsen her.

Les her hvordan du kan gi din øremerkede gave til annonsekampanjen

 

Hamas charter

Ingen trenger å være i tvil om hav som er målet til Hamas. Allerede i forordet til det politiske grunnlagsdokumentet fra 18. august 1988 blir det slått fast: «Israel vil reise seg og stå oppreist inntil islam utsletter landet, slik dets forløpere har blitt utslettet.»

Les kortversjon av Hamas-charteret på norsk, les fullversjon på norsk eller engelsk.

Klikk her for å se video av uttalelser fra Hamas-ledere.

Historieprofessor Hans Fredrik Dahl, tidligere blant annet kulturredaktør i Dagbladet, sier Hamas er en bevegelse som er ”klassisk antisemittisk, jødefiendtlig, etter en oppskrift vi kjenner fra mellomkrigstiden i Norge og Europa”.

Spørsmålet i den pågående konflikten mellom Israel og Hamas er derfor: Vil du ta side med  en naziinspirert organisasjon, eller med en stat som forsvarer etterkommerne av de heldige jødene som overlevde Holocaust og jødene fra arabiske land som ble jaget ut av sine hjemland på 1950- og 1960-tallet av arabiske nasjonalister og islamister?

Vil du gjøre som Stavanger bispedømme, og støtte de voldelige islamistene i sin krig mot jødenes stat, eller vil du støtte Israel?

Hvorfor støtte? Les hvorfor her.

Les ti gode grunner til å bli medlem av MIFF.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise