Hjelp MIFF å spre Israels beste argumenter i Trøndelag

I januar 2015 skal MIFF dele ut et 24 siders spesialmagasin med Israels beste argumenter til 114.000 familier i Sør- og Nord-Trøndelag. Finn ut hvordan du kan hjelpe.

Fylke nr. 10 og 11 får motta MIFFs spesialmagasin i januar 2015.
Fylke nr. 10 og 11 får motta MIFFs spesialmagasin i januar 2015.

MIFFs spesialmagasin er tidligere sendt ut i ni andre fylker (merket med blått på kartet i toppen) med samlet opplag på over 1,1 millioner eksemplarer.

I januar 2014 sendte MIFF magasinet ut til alle husstander i Oslo som ikke hadde reservert seg for reklame. Du kan lese hele utgaven her.

Det er en oppdatert versjon som vil sendes ut i Trøndelag i januar 2015.

Du kan lese denne artikkelen på norsk fordi det er Israel-venner som støtter MIFFs arbeid med kontingent og gaver. Klikk her for å bli med på laget! 

 

Hvordan kan du hjelpe?

Distribusjonen av MIFFs spesialmagasin og de andre kampanjene er kun mulig på grunn av sjenerøs støtte fra frivillige Israel-venner over hele landet. For kun 262 kroner kan du gi Israels beste argumenter til 100 familier i Trøndelag!

MIFF er nå langt over halvveis til å nå vår store drøm – Israels beste argumenter til hele Norge.

Forrige artikkelNRK sprer palestinsk jentes løgner til norske barn i superpropaganda
Neste artikkelIsraelsk miss i davidsstjerne
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -