Grasrotandelen ga 166.000 til MIFFs lokallag

Når du spiller i Norsk Tipping, kan du la fem prosent av innsatsen gå til et lokallag i MIFF. Se hvilket lokallag som tjente mest i 2014.
Støtt MIFFs lokallag gjennom Grasrotandelen!
Støtt MIFFs lokallag gjennom Grasrotandelen!
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

For øyeblikket har åtte av MIFFs 24 lokallag registrert seg som mottaker i Norsk Tippings Grasrotandel. Flere av lagene registrerte seg i løpet av 2014, og disse har derfor relativt få spillere og lave inntekter. De fire lagene som har vært med noen år, Kristiansand, Oslo, Vestfold og Østfold, fikk til sammen inntekter på over 160.000 kroner i 2014.

Tabellen gir oversikt over lokalforeningens inntekter fra Grasrotandelen de siste tre årene.

MIFF lokallags inntekter gjennom Grasrotandelen.
MIFF lokallags inntekter gjennom Grasrotandelen.

 

Klikk her for å lese hvordan du kan støtte MIFFs lokalforeninger gjennom Grasrotandelen.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelMIFF har to møter i Nordland i helgen
Neste artikkelKnesset-listene avklart
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise