MIFF talte Israels sak i Stockholm

MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård talte Israels sak i Stockholm.

Bengt-Ove Nordgård taler i Stockholm 30. august 2015. (Foto: Privat)
Bengt-Ove Nordgård taler i Stockholm 30. august 2015. (Foto: Privat)

Søndag 30. august deltok MIFFs styreleder Bengt-Ove Nordgård på en pro-israelsk demonstrasjon i Stockholm. Se og hør hele talen i bunn av artikkelen! Demonstrasjonen ble arrangert i samarbeid mellom Dansk Zionistforbund, Stoppa Bojkott Mot Israel, Med Israel for fred (MIFF), Finish VOIS – Voice Of Israel In Scandinavia World Zionist Organization – Israel , Over The Rainbow – The Zionist movement, StandWithUs Sweden og Samfundet Sverige-Israel i Stockholm.

– Det var en veldig fin opplevelse å delta i Stockholm, sier Nordgård. I etterkant av demonstrasjonen deltok han i et møte sammen med ledere av arrangørorganisasjonene.

– De danske og svenske zionistforeningene er veldig interessert i å høre hva MIFF har gjort i Norge, og de er tydelig imponert over vårt arbeid, sier Nordgård.

Det blir anslått at omkring 500 personer deltok i demonstrasjonen.

– I bakgrunnen stod en mindre forsamling og ropte sine aggressive antisemittiske slagord, skriver Riksdagsmedlemmene Margareta Cederfelt (M), Mats Green (M), Andreas Carlsson (KD) og Mathias Sundin (FP) i svt.se.

Bengt-Ove Nordgård sammen med Israels ambassadør i Stockholm Isaac Bachman. (Foto: Privat)
Bengt-Ove Nordgård sammen med Israels ambassadør i Stockholm Isaac Bachman. (Foto: Privat)
Bengt-Ove Nordgård sammen med Saskia Pantell, direktør for Zionist-foreningen i Sverige. (Foto: Privat)
Bengt-Ove Nordgård sammen med Saskia Pantell, direktør for Zionist-foreningen i Sverige. (Foto: Privat)
Forrige artikkelObama har sikret støtte i Senatet
Neste artikkelAmbassadøren fikk varm velkomst i Tønsberg
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.