Bli med på 10.000-festen i april!

Å nå 10.000 medlemmer innen 17. april er ikke lenger en urealistisk drøm! Se hvor MIFF har vokst netto med 334 nye medlemmer siste måned.

Innen 17. april 2016 vil MIFF passere 10.000 medlemmer. Det skal feires! (Arkivfoto: MIFF)

15.-17. april avholder Med Israel for fred (MIFF) landsmøte på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Samtidig er vi vertskap for årsmøtet til European Alliance for Israel. Resultatet blir en Israel-konferanse som er større enn noen gang før. Vi håper på stor oppslutning fra MIFF-medlemmer! I de kommende dager og uker vil svært interessante foredragsholdere og deltakere bli kunngjort.

 

Vi har lenge hatt en drøm om å kunne feire 10.000 medlemmer i MIFF på den europeiske konferansen. Ved årsskiftet lå vi like under 9.500 medlemmer. Ville det være mulig å mobilisere netto over 500 nye medlemmer i første kvartal?

Rykende ferske medlemstall viser at målet er realistisk (se tabeller under). Til tross for de som ikke velger å fornye medlemskapet i et nytt år, har MIFF økt netto med over 300 nye medlemmer på mindre enn én måned. Det skyldes ikke minst at svært mange har valgt å oppgradere medlemskap fra enkeltmedlem til familie via SMS. Men det strømmer også inn flere titalls nye medlemmer i uken gjennom vårt online registreringsskjema.

Kan du hjelpe oss de  siste skritt mot 10.000 medlemmer innen generalforsamlingen og den europeiske Israel-konferansen i midten av april? Hvis du ikke er medlem, kan du gjøre din innsats ved å melde deg inn nå. Hvis du allerede er medlem, kan du verve en venn nå!

 

Sponsing for ungdom
Blant ungdom opp til 30 år som melder seg på til konferansen i april med søknad innen oppgitt tidsfrist velger MIFFs administrasjon ut opptil ti ungdommer som kan få gratis opphold og dekning av inntil 70 prosent av reisekostnadene. Vær rask for å få denne sjansen!

medlemsutvikling-miff-netto

medlemsutvikling-miff-prosent

Forrige artikkel“Vi gjør ikke Israel her i diktaturreiser”
Neste artikkelProfessor hengte Israel ut som “røverstat” på minnemarkering for Holocaust
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.