Knesset-medlem til europeisk Israel-konferanse i Sandvika

Viseordfører i Knesset, Hilik Bar, deltar når MIFF er vertskap for European Alliance for Israel i Sandvika 15.-17. april. Meld deg på nå!
Knesset-medlem Hilik Bar er generalsekretær i det israelske Arbeiderpartiet. (Foto: Yossi Gurvitz)
Knesset-medlem Hilik Bar er generalsekretær i det israelske Arbeiderpartiet. (Foto: Yossi Gurvitz)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

15.-17. april avholder Med Israel for fred (MIFF) landsmøte på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Samtidig er vi vertskap for årsmøtet til European Alliance for Israel. Resultatet blir en Israel-konferanse som er større enn noen gang før. Vi håper på stor oppslutning fra MIFF-medlemmer!

Knesset-medlem Hilik Bar.
Knesset-medlem Hilik Bar.

Søndag 17. april kan du høre foredrag av Hilik Bar (40) på konferansen. Han er Knesset-medlem og generalsekretær for det israelske Arbeiderpartiet. Han er den yngste generalsekretæren partiet noen gang har hatt. Bar leder Knesset-gruppen for en tostatsløsning på konflikten med palestinerne.

Tidligere har Bar vært kommunestyrerepresentant i Jerusalem og hatt ansvar for utenriks- og turistsaker i byrådet i Jerusalem. Han har vært rådgiver for flere ulike statsråder i Israel. Hilik har en mastergrad i internasjonal politikk fra Det hebraiske universitetet. Han er gift og bor med sin kone og to barn i Jerusalem.

Flere foredragsholdere under konferansen vil bli kunngjort i dagene og ukene som kommer. Følg med på miff.no!

Israel-konferansen i Sandvika innledes fredag 15. april med middag og foredrag.

Lørdag 16. april blir det flere foredrag, sightseeing og festmiddag.

På formiddagen søndag 17. april avholdes EAIs og MIFFs generalforsamlinger parallelt. På ettermiddagen blir det foredrag av fremstående representanter fra Israel og andre land. Detaljer om programmet vil bli kunngjort senere.

NB! Påmelding til konferansen skjer kun gjennom MIFF, og ikke til hotellet.

Sett av helgen 15.-17. april allerede nå! Klikk her for å gå til påmeldingsskjema. (Påmeldingsfrist tirsdag 15. mars.)

 

Ungdom kan få gratis deltakelse!

Blant ungdom opp til 30 år som melder seg på med søknad innen oppgitt tidsfrist velger MIFFs administrasjon ut opptil ti ungdommer som kan få gratis opphold og dekning av inntil 70 prosent av reisekostnadene.

For spørsmål om arrangementet, kontakt MIFF på e-post post@miff.no eller tlf. 41 17 67 80.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise