Bli med på MIFFs første ungdomstur til Israel

Søndag 26. juni til fredag 8. juli arrangerer MIFF en sterkt sponset opplæringstur til Israel for ti ungdommer mellom 18 og 30 år. Send din søknad så snart som mulig om du vil være med!
På MIFFs ungdomstur til Israel blir det også mulighet til å bade i Middelhavet fra stranda i Tel Aviv. (Illustrasjonsfoto: Hendrik Wieduwilt, flickr)
På MIFFs ungdomstur til Israel blir det også mulighet til å bade i Middelhavet fra stranda i Tel Aviv. (Illustrasjonsfoto: Hendrik Wieduwilt, flickr)
Styreleder Morten Fjell Rasmussen ønsket velkommen til MIFFs landsmøte 2015. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Reiseleder Morten Fjell Rasmussen. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)

For første gang i historien arrangerer Med Israel for fred (MIFF) en ungdomstur til Israel. Turen er for ungdommer som allerede har engasjert seg eller ønsker å engasjere seg i MIFF og for Israels sak i Norge. MIFF (øremerkede gaver fra våre medlemmer og givere) sponser en større andel av kostnadene ved turen, så egenandel for deltakere vil kun være 7.500 kroner. Dette inkluderer fly fra Oslo Lufthavn, overnatting, to måltider per dag (frokost og middag), reise og felles aktiviteter. Totalt er kostnadene for turen per person omkring dobbelt så store.

Deltakerne på turen vil få opplæring i viktige elementer av Israels historie og forståelse for dagens situasjon og israelernes argumenter. Fra MIFF deltar som reiseledere styreleder Morten Fjell Rasmussen og organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen. Begge har besøkt Israel en rekke ganger og har stor kunnskap om den aktuelle situasjonen i landet. I tillegg blir norsktalende israelsk guide, Tomer Hansen, med på det aller meste av turen.

– Vi skal se mye av landet helt fra Golan i nord til Sderot ved Gaza-grensen i sør, sier Hansen. Men deltakerne skal også knytte kontakter med jevnaldrende israelere gjennom organisasjonen Stand With Us og møte vernepliktige israelske soldater på grensen til Gaza-stripen. Det blir god tid til å utforske både Jerusalem og Tel Aviv, med besøk blant annet ved Holocaust-museet Yad Vashem, nasjonalforsamlingen Knesset, Palestinian Media Watch m.m. Det vil også bli gitt anledning til strandliv og sightseeing. Overnattinger i Jerusalem, Tiberias og Tel Aviv. Et mer fullstendig dagsprogram vil bli sendt til søkerne. Det er også mange spennende innslag som ikke er nevnt her!

Kjetil Ravn Hansen. (Foto: MIFF)
Reiseleder Kjetil Ravn Hansen. (Foto: MIFF)

Når du kommer hjem fra MIFFs ungdomstur til Israel, er det vårt mål at Israel og det jødiske folk har fått en helt spesiell plass i hjertet ditt. Du vil være rustet til å stå opp for Israel i debatter og diskusjoner.

Søknad
På denne turen blir det kun ti unge deltakere. Send derfor din søknad snarest mulig og senest innen søndag 28. februar. I din søknad bør du skrive noen avsnitt om deg selv (skole / arbeid / politisk engasjement), din kobling til Israel og MIFF og hvorfor du ønsker å være med.

Når vi velger ut de deltakerne som får tilbud om plass, vil vi legge vekt på utdanningsnivå, politisk aktivitet og tidligere engasjement/ møtedeltakelse i MIFF. Egenandel på 7.500 kroner må betales innen 1. juni 2016.
Send din søknad til post@miff.no.

For spørsmål om turen, kontakt reiseleder Kjetil Ravn Hansen.
E-post: kjetil@miff.no
Mobil: +47 45 24 45 98
Kontakt Kjetil via Facebook

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise