Svenskene ber om hjelp

Kan du hjelpe oss å gi ‘söta bror’ hjelp?

MIFF har mottatt en søknad om hjelp fra Samfundet Sverige-Israel. (Illustrasjonsfoto: Rasmus Andersson, flickr)
MIFF har mottatt en søknad om hjelp fra Samfundet Sverige-Israel. (Illustrasjonsfoto: Rasmus Andersson, flickr)

Med Israel for freds svenske søsterforening skal kopiere MIFFs suksessoppskrift fra Norge i det de selv kaller “Europas mest Israel-fiendtlige land”. I flere år har svenskene beundret MIFFs medlemsvekst og vårt arbeid for Israels sak i Norge. I flere år har svenskene vist interesse for å lære. Nå vil de gjøre mye av det samme som MIFF gjør i Sverige.

Til dette ber organisasjonen Samfundet Sverige-Israel om økonomisk starthjelp. Vil du gi en gave for å få i gang “MIFF-arbeid” i nabolandet, legg inn ditt mobilnummer og velg ditt gavebeløp i skjemaet under. Når du klikker ok, vil du få tilsendt en SMS som du svarer “ja” på for å gi ditt valgte beløp.

Hjertelig takk til din spesialgave for Israels sak i Sverige!

Forrige artikkelNorges ambassadør viste “Norges dypeste sympati”
Neste artikkelTord Lien får med seg NTNU-forskere til Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.