MIFF taler Israels sak på festivalen til Norges KFUK-KFUM

Bengt-Ove Nordgård møter Øystein Magelssen og Lars Gule til panelsamtale.

Bengt-Ove Nordgård taler i Stockholm 30. august 2015. (Foto: Privat)
Bengt-Ove Nordgård taler i Stockholm 30. august 2015. (Foto: Privat)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Lørdag 25. juni kl. 14.30-15.30 deltar Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre i en panelsamtale på festivalen Spekter på Kalvøya i Bærum. Festivalarrangør er Norges KFUK-KFUM, en organisasjon som går inn for boikott av Israel.

I panelet sitter også førsteamanuensis Lars Gule og generalsekretær Øystein Magelssen. Samtalen blir ledet av forskeren Jørgen Jensehaugen.

Tema for samtalen: Hvordan løse en uløselig konflikt – en samtale omkring handlingsalternativer i Israel/Palestina-konflikten. 

Spekter er en festival for ungdom og unge voksne i alderen 13-30 år. Den arrangeres i år for første gang på Kalvøya i Bærum. Festivalen favner bredt med ulike arrangementer tilknyttet samfunnsengasjement, idrett/helse, kultur/scene og dialog/tro. Det blir over 2000 deltakere fra Norge og Europa, Afrika og Asia.

I tillegg til noen få ansatte jobber over 100 unge voksne frivillig i over et halvt år for å lage festivalen.

Forrige artikkelHar dere et problem med jøder?
Neste artikkelIsrael og Tyrkia normaliserer forholdet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.