God tur til Israel, minister!

Her kan du ønske olje- og energiminister Tord Lien og hans reisefølge god tur til Israel.
Skriv GOD TUR i kommentarfeltet.
Skriv GOD TUR i kommentarfeltet.

Søndag 11. september reiser olje- og energiminister Tord Lien (Frp) til Israel sammen med en delegasjon fra norske universiteter og norsk næringsliv. I Trondheim har det kommet protester mot at forskere fra NTNU skal delta. I Oslo var det en liten protestmarkering utenfor Utenriksdepartementet torsdag 8. september. Der deltok også en stortingsrepresentant fra Arbeiderpartiet.

Med Israel for fred (MIFF) ønsker selvsagt Tord Liens og hans reisefølge alt godt på Israel-turen. Vi er stolte over at ministeren valgte MIFFs årskonferanse i april til å gjøre turen kjent. Dette blir en bra fortsettelse på olje- og energisamarbeidet med Israel som Liens forgjenger Ola Borten Moe (Sp) var en primus motor for under den rødgrønne regjeringen.

Gå til MIFFs Facebook-side og skriv GOD TUR under bildet som ble publisert kl. 19.44 torsdag 8. september, eller bruk kommentarfeltet under.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise