God tur til Israel, minister!

Her kan du ønske olje- og energiminister Tord Lien og hans reisefølge god tur til Israel.

Skriv GOD TUR i kommentarfeltet.
Skriv GOD TUR i kommentarfeltet.

Søndag 11. september reiser olje- og energiminister Tord Lien (Frp) til Israel sammen med en delegasjon fra norske universiteter og norsk næringsliv. I Trondheim har det kommet protester mot at forskere fra NTNU skal delta. I Oslo var det en liten protestmarkering utenfor Utenriksdepartementet torsdag 8. september. Der deltok også en stortingsrepresentant fra Arbeiderpartiet.

Med Israel for fred (MIFF) ønsker selvsagt Tord Liens og hans reisefølge alt godt på Israel-turen. Vi er stolte over at ministeren valgte MIFFs årskonferanse i april til å gjøre turen kjent. Dette blir en bra fortsettelse på olje- og energisamarbeidet med Israel som Liens forgjenger Ola Borten Moe (Sp) var en primus motor for under den rødgrønne regjeringen.

Gå til MIFFs Facebook-side og skriv GOD TUR under bildet som ble publisert kl. 19.44 torsdag 8. september, eller bruk kommentarfeltet under.

Forrige artikkelFarlig signal fra Arbeiderpartiet
Neste artikkelPalestinsk valg utsatt på ubestemt tid
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.