Kun til medlemmer av MIFF

Viktig info ved årsskiftet.

Med Israel for fred.
Med Israel for fred.

Hjertelig takk for at du vil fortsette som medlem av Med Israel for fred i 2017!

Du er ikke medlem sier du? Da har du gått inn på denne siden, selv om vi skrev den var kun for medlemmer. Vi kan tilgi deg dersom du klikker her og blir medlem nå! 🙂

Se tre av årets første artikler på Miff.no under, så forstår du enda bedre hvorfor det er viktig å være medlem av MIFF og støtte vårt informasjonsarbeid i 2017.

Brev om medlemskontingent for 2017 kommer til deg i postkassen i disse dager. Alle som øker innbetaling til minst 700 kroner innen 28. februar deltar i trekning av reisegavekort på 10.000 kroner. Premien for trekning blant gode givere i høst gikk til et MIFF-medlem i Sogn og Fjordane.

 

MIFF avslørte NTBs falske nyhet.
MIFF avslørte NTBs falske nyhet.

Falsk nyhet på NRK

“Det bygges som aldri før i de ulovlige bosetningene Israel har etablert på Vestbredden,” skriver NRK. Fake news fra NTB, avslørte MIFF 5. januar.

 

Professor Nils A. Butenschøn. (Foto: UiO)
Professor Nils A. Butenschøn. (Foto: UiO)

Kan professoren lese?

Professor Nils Butenschøn hevder “ingen” kan vise til at palestinske organisasjoner eller ledere stod bak knivangrepene fra høsten 2015. Hvis professoren kan lese, kunne MIFF hjelpe ham 4. januar.

 

Faksmile av Harald Stanghelles artikkel i Aftenposten 2. januar 2017.
Faksmile av Harald Stanghelles artikkel i Aftenposten 2. januar 2017.

Stakkars Stanghelle!

Aftenposten-redaktøren avslører velment fortvilelse som ikke stemmer med fakta på bakken. En tostatsløsning er fortsatt fullt mulig. Stakkars dem som ikke ser hva som hindrer det, skrev MIFF 2. januar.

DEL
Forrige artikkelIsrael fjernet fra kartet på FN-skoler
Neste artikkelEtterforsker skyteepisoder som terror
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF.
Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet.
Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.