MIFF i alle fylker

15. februar 2017 blir en milepæl. MIFF har da hatt møter, og daglig leder Conrad Myrland har holdt foredrag, i alle 19 fylker.

Conrad Myrland presenterte boken
Conrad Myrland presenterte MIFFs nyeste bok "Hvorfor Israel?" på MIFF Forum 25. september 2016. (Arkivfoto: Tor-Bjørn Nordgaard).

I de fleste fylker har MIFF aktive lokalforeninger. I andre fylker har MIFF arrangert sporadiske møter. Historiens første MIFF-møte i Finnmark ble arrangert i januar 2016. Onsdag 15. februar 2017 blir historiens første MIFF-møte avholdt i Sogn og Fjordane. Da har MIFF avholdt møter i alle landets 19 fylker. Daglig leder Conrad Myrland, som skal ha foredraget i Førdehuset, har med det også forsvart Israels sak i alle landets fylker.

Bor du i nærheten av Førde, så håper vi å se deg onsdag kveld!

Har du venner i nærheten av Førde, så send dem en invitasjon til møtet – det kan du enkelt gjøre via Facebook-invitasjonen. I MIFFs lokalforeninger blir det en lang rekke interessante møter de neste ukene – se hele oversikten.

DEL
Forrige artikkelNetanyahu mer populær – og upopulær – enn noen gang blant amerikanere
Neste artikkelFordømmer Israel – hyller regimer som kostet titalls millioner av mennesker livet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF.
Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet.
Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.