Hva betyr Donald Trump for Israel?

Se Conrad Myrlands foredrag om Donald Trump og Israel.
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, utenfor USAs ambassade i Jerusalem i juni 2018. (Foto: Privat)
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, utenfor USAs ambassade i Jerusalem i juni 2018. (Foto: Privat)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Tirsdag kveld holdt Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, et foredrag for MIFFs lokallag i Kristiansand om Donald Trumps betydning for Israel. Rundt 150 tilhørere møtte opp for å høre foredraget, som også ble sendt direkte på Facebook. Der var det mellom 30 og 40 personer som til enhver tid fulgte direktesendingen. Onsdag morgen har over 2400 personer sett deler eller hele foredraget til Myrland i opptak.

Det innholdsrike foredraget kan sees i sin helhet her:Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise