Hva betyr Donald Trump for Israel?

Se Conrad Myrlands foredrag om Donald Trump og Israel.

Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, utenfor USAs ambassade i Jerusalem i juni 2018. (Foto: Privat)
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, utenfor USAs ambassade i Jerusalem i juni 2018. (Foto: Privat)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Tirsdag kveld holdt Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, et foredrag for MIFFs lokallag i Kristiansand om Donald Trumps betydning for Israel. Rundt 150 tilhørere møtte opp for å høre foredraget, som også ble sendt direkte på Facebook. Der var det mellom 30 og 40 personer som til enhver tid fulgte direktesendingen. Onsdag morgen har over 2400 personer sett deler eller hele foredraget til Myrland i opptak.

Det innholdsrike foredraget kan sees i sin helhet her:

Forrige artikkelDerfor sier vi klart og tydelig: Støre tar feil
Neste artikkelFN prøver å undergrave Israels og jødenes tilknytning til Jerusalem
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.