Hjelp til deg som nå melder deg ut av LO

Ikke alle norske arbeidere vil være medlem av en organisasjon som boikotter og vil utslette verdens eneste jødiske stat. For dem finnes det gode alternativer til LO.

62 prosent av delegatene på LO-kongressen stemte for full boikott av Israel. (Skjermdump fra LOs direktesending)
62 prosent av delegatene på LO-kongressen stemte for full boikott av Israel. (Skjermdump fra LOs direktesending)

Etter at LO-kongressen på fredag gikk inn for full boikott av Israel, har mange valgt å melde seg ut av arbeidstakerorganisasjonen i protest. Personer som har vært medlem av LO i en hel yrkeskarriere, sier nå takk og farvel. De kan ikke lenger finne seg i å være medlem av en organisasjon som ikke bare kjemper for boikott, men som også går inn for en politikk der verdens eneste jødiske stat forsvinner.

I sosiale medier ser vi mange som sier de har meldt seg ut eller kommer til å melde seg ut på mandag. En snarest mulig reaksjon vil sende sterkest signal til forbundene. For dem som ikke lenger ønsker å assosiere seg med LO finnes det heldigvis alternativer. Det er arbeidstakerorganisasjoner i Norge som ikke involverer seg i utenrikspolitikk og som heller ikke jobber for en boikott av Midtøstens eneste demokrati.

Hovedorganisasjonen for universitets- og høyskoleutdannede (Unio) er Norges nest største arbeidstakerorganisasjon etter LO med sine 340.000 medlemmer. Unio består av 12 ulike medlemsforbund og er en partipolitisk uavhengig organisasjon.

Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS) er en norsk partipolitisk uavhengig organisasjon for arbeidstakere. YS består av 20 forskjellige forbund og har i dag rundt 230.000 medlemmer. Medlemmene dekker alle sektorer i arbeidslivet.

Akademikerne er en yrkesorganisasjon for folk med utdanning fra universitet eller vitenskapelig høyskole. Akademikerne består av 13 foreninger og har i dag rundt 195.000 medlemmer.

Ta affære så raskt som mulig! Et par e-poster eller et par telefoner, så er du ute av LO og inne i et forbund som tenker mer på deg som arbeidstaker og som ikke indoktrinerer deg og dine kollegaer til å innta ekstreme standspunkt i en fjerntliggende konflikt.

Folk tenker ikke bare på å melde seg ut etter LOs skammelige vedtak. De tenker også på å melde seg inn – i Med Israel for fred – organisasjonen som står fremst i den politiske kampen for Israel i Norge. Om lag 60 timer etter LOs vedtak har MIFF fått over 500 nye medlemmer, og det fortsetter å strømme inn med nye medlemmer.

Klikk her for å bli medlem du også! (Det tar kun 1-2 minutt.)

Forrige artikkelLOst!
Neste artikkelHva vil MIFF si til forbundslederen som kjempet gjennom Israel-boikott i LO?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.