MIFF-forum i Oslo med flere aktuelle foredrag

Siste helg i september inviterer Med Israel for fred (MIFF) til gratis seminar i Oslo. Tiden er løpt ut for påmeldinger.
Fra MIFF-forum i 2011.
Fra MIFF-forum i 2011.

Fra Israel deltar jusprofessor Justus Weiner fra tenketanken Jerusalem Center for Public Affairs med to aktuelle foredrag. I tillegg holder Jan Benjamin Rødner og Conrad Myrland fra MIFF foredrag om lokalforeningsarbeid og bruk av sosiale medier. MIFFs styreleder
Morten Fjell Rasmussen holder foredrag om Dobbeltspill. Foredraget tar opp problematikken rundt hatindoktrinering i palestinske områder fra 1967 til i dag. Et særlig fokus vil være på det internasjonale samfunnets og det offisielle Norges reaksjoner, i tillegg til hva MIFF har gjort for å sette søkelys på saken.

MIFF-forum er en viktig samling for alle som ønsker å delta aktivt i MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
Seminaret finner sted på Majorstuen seniorsenter, Slemdalsveien 3 i Oslo.

Lunsj lørdag og søndag er gratis for dem som deltar begge dager. Ellers er det egenbetaling kr. 100,-. Felles middag på restaurant lørdag ettermiddag dekkes av egenbetaling. Overnatting ordnes på egenhånd.

Lørdag 29. september
10.00 Velkomsthilsen, MIFFs styreleder Morten Fjell Rasmussen
10.15 Foredrag, advokat og  MIFFs styremedlem Jan Benjamin Rødner: Hvordan arbeide i lokalforeningene?
12.00 Pause
12.15 Lunsj, lasagne
13.00 Foredrag, styreleder Morten Fjell Rasmussen: Dobbeltspill.
14.00 Pause
14.30 Foredrag, professor Justus Weiner: Ulovlig bygging i Jerusalem, og de miljømessige, økonomiske og politiske følgene
16.00 Middag (egenbetaling)

Søndag 30. september
10.00 Foredrag, professor Justus Weiner: Kommer Assad til å falle?
11.15 Pause
11.30 Workshop, daglig leder Conrad Myrland: Hvordan bruke sosiale medier i forsvar av Israel?
12.30 Pause
12.45 Lunsj, baguetter
13.45  Foredrag, George Deek, nestleder ved Israels ambassade i Oslo. Den aktuelle situasjonen.
15.00 Avslutning

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIran-krig kan koste Israel 250 milliarder
Neste artikkel– Skatteøkning vil utjevne forskjeller
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise