Conrad Myrland i MIFF Lister: Jødiske flyktninger fra arabiske land

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

MIFF er i ferd med å danne et nytt lokallag i Lister-regionen, kommunene Hægebostad, Flekkefjord, Kvinesdal, Lyngdal, Farsund og Sirdal.

Mandag 17. februar blir det stiftelsesmøte med foredrag av Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. Tema for hovedforedraget blir Jødiske flyktninger fra arabiske land – den glemte faktoren i Midtøsten-debatten. 17. februar er den internasjonale minnedagen for jødiske flyktninger fra arabiske land.
Myrland presenterer også MIFFs historie og arbeid.
Kontaktperson: Gabriel Edland, 40414298


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag