Moti Paz i Ålesund: Den aktuelle situasjonen og Jom Kippur-krigen

Med Israel for fred (MIFF) inviterer til åpent møte på Høgskolen i Ålesund med foredrag av den israelske brigaderen Moti Paz. Vi satser også på at dette blir startskuddet for et nytt lokallag av MIFF i Ålesund.

Moti Paz er brigader i IDFs reservestyrker. Han deltok i Jom Kippur-krigen i 1973. Paz er en glimrende foredragsholder, og bruker masse bilder og videoer i sine interessante fortellinger. 
Paz er også engasjert politisk i Israel, i lokalpolitikken i Tiberias. 
Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre, deltar i møtet som tolk for Paz. Han orienterer også om MIFFs arbeid og inspirerer til å danne lokallag av MIFF i Ålesund.
Det blir tatt opp kollekt for å dekke utgiftene.
Lokal kontaktperson: Anders Ulstein. Mobil: 974 77 656. Epost: andulst@online.no.
Forrige artikkelMoti Paz i MIFF Lister: Den aktuelle situasjonen og Jom Kippur-krigen
Neste artikkelConrad Myrland i Stange bibliotek: Ulike bilder av israelere og palestinere
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.