Moti Paz i Ålesund: Den aktuelle situasjonen og Jom Kippur-krigen

Med Israel for fred (MIFF) inviterer til åpent møte på Høgskolen i Ålesund med foredrag av den israelske brigaderen Moti Paz. Vi satser også på at dette blir startskuddet for et nytt lokallag av MIFF i Ålesund.

Moti Paz er brigader i IDFs reservestyrker. Han deltok i Jom Kippur-krigen i 1973. Paz er en glimrende foredragsholder, og bruker masse bilder og videoer i sine interessante fortellinger. 
Paz er også engasjert politisk i Israel, i lokalpolitikken i Tiberias. 
Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre, deltar i møtet som tolk for Paz. Han orienterer også om MIFFs arbeid og inspirerer til å danne lokallag av MIFF i Ålesund.
Det blir tatt opp kollekt for å dekke utgiftene.
Lokal kontaktperson: Anders Ulstein. Mobil: 974 77 656. Epost: andulst@online.no.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise