Moti Paz i MIFF Vestfold: Den aktuelle situasjonen og Jom Kippur-krigen

Mandag 24. mars kl. 19.00 inviterer MIFF Vestfold til åpent møte med foredrag av den israelske brigaderen Moti Paz. Velkommen til et spennende foredrag! Merk nytt møtelokale!

Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

Moti Paz er brigader i IDFs reservestyrker. Han deltok i Jom Kippur-krigen i 1973. Paz er en glimrende foredragsholder, og bruker masse bilder og videoer i sine interessante fortellinger. Paz er også engasjert politisk i Israel, i lokalpolitikken i Tiberias.

Møte holdes i Fayes gate 2 (Menigheten Frisk). Dørene åpnes kl 18.30. Foredraget starter kl 19.00.
Kontaktperson: Solveig Rye Ghatso, leder MIFF Vestfold, tlf. 92290292
Forrige artikkelStor interesse for MIFF-møter
Neste artikkelMoti Paz i MIFF Østfold: Den aktuelle situasjonen og Jom Kippur-krigen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -