Hanukkafest i MIFF Oslo med kantor Eli Zylberman

Tirsdag 9. desember inviterer MIFF Oslo til Hanukkafest i Majorstuen Seniorsenter. Kantor Eli Zylberman fra Det Mosaiske Trossamfund deltar for å gi en innføring i og smak på den religiøse festen. Salg av gaveprodukter fra Israel!

Velkommen til Hanukkafest i MIFF Oslo.
NB! MIFF Oslo har overtatt mye varer fra selskapet Israelimport, som nå er nedlagt. Vi oppmuntrer alle til å ta med kontanter på dette møtet, for å gjøre noen julegaveinnkjøp med israelske varer. Utskårne figurer i oliventre og julekrybber. Alt selges til sterkt reduserte medlemspriser. Vi selger også MIFFs bøker.
Lokalene er åpne fra kl. 18, med servering av kaffe og te, samt hjemmebakte kaker. Bøker og CDer fra tidligere foredrag er til salgs. Inngangspenger kr. 50,-
MIFF Oslo har normalt møter siste tirsdag i måneden.
Møteansvarlig: Tore Wilhelmsen, leder MIFF Oslo
E-post: tore@miff.no
Tlf. 47 86 83 58
Forrige artikkelHåkon Harket i MIFF Oslo: Jødeparagrafen, Eidsvoll 1814
Neste artikkelConrad Myrland i MIFF Gjøvik: Krigen og mediekrigen sommeren 2014
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.