Israelske ungdommer i MIFF Arendal: Israel sett med ungdoms øyne

Torsdag 26. mars kl. 19.000 inviterer MIFF Arendal til åpent møte med foredrag av to israelske ungdommer fra organisasjonen Stand With Us. Ta med tenåringer og unge voksne til et spennende møte!

Guy og Ilana.
Guy og Ilana.
Merk møtelokale utenom det vanlige som MIFF Arendal bruker! Møtet blir avholdt i Hylleveien 33, Betania Arendal.
Velkommen til et spennende møte med to ungdommer fra Israel! De forteller om Israel og sitt eget liv og svarer på spørsmål.
Guy og Ilana.
Guy og Ilana.

Guy Leibovich (26) studerer på Tel Aviv universitetet, på linjen for industriingeniør og ledelse. Samtidig jobber han som produktmanager i Wix, et innovativt israelsk nettselskap. Før han startet sin utdannelse avtjente Leibovich verneplikt i det israelske forsvaret. Han har også bakgrunn fra speiderbevegelsen.

Ilana Sherrington-Hoffman er født i Israel av foreldre som flyttet til Israel fra England. Hun har omfattende erfaring i å forklare Israels sak i utlandet. I sin vernepliktstjeneste hadde hun ansvaret for velferden til 1.800 soldater i en kampavdeling. Under krigen på Gaza-stripen i 2014 tok hun hånd om soldater som ble skadet eller drept i kamp. Ilana er direktør for samfunnsrelasjoner i Stand With Us Israel.

Møtet er åpent for alle, og det er enkel servering.
Kontaktperson Anne Helene Lieng, tlf. 400 123 36.
Forrige artikkelRoy Vega i MIFF Arendal: Israels fiender er demokratiets fiender
Neste artikkelNorge på givertoppen til Israel-kritiske organisasjoner
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -