Israelske ungdommer i MIFF Lister: Israel sett med ungdoms øyne

Tirsdag 24. mars kl. 19.00 inviterer MIFF Lister til åpent møte i Farsunds kommunestyresal med foredrag av de to israelske ungdommene Guy Leibovich og Ilana Sherrington-Hoffman. Ta med barn og barnebarn til et spennende møte!
Guy og Ilana.
Guy og Ilana.

Velkommen til et spennende møte med to ungdommer fra Israel! De forteller om Israel og sitt eget liv og svarer på spørsmål.

Til dette møtet har MIFF Lister også invitert partiene og ungdomspartiene i regionen. Kom til Farsund rådhus, Husan, tirsdag 24. mars!

Guy og Ilana.
Guy og Ilana.

Guy Leibovich (26) studerer på Tel Aviv universitetet, på linjen for industriingeniør og ledelse. Samtidig jobber han som produktmanager i Wix, et innovativt israelsk nettselskap. Før han startet sin utdannelse avtjente Leibovich verneplikt i det israelske forsvaret. Han har også bakgrunn fra speiderbevegelsen.

Ilana Sherrington-Hoffman er født i Israel av foreldre som flyttet til Israel fra England. Hun har omfattende erfaring i å forklare Israels sak i utlandet. I sin vernepliktstjeneste hadde hun ansvaret for velferden til 1.800 soldater i en kampavdeling. Under krigen på Gaza-stripen i 2014 tok hun hånd om soldater som ble skadet eller drept i kamp. Ilana er direktør for samfunnsrelasjoner i Stand With Us Israel.

 

Møteansvarlig: Astrid Salvesen Shwartz, styreleder MIFF Lister
E-post: astrid.07.10@gmail.com
Mob.: 91780647Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise