Israelske ungdommer i MIFF Vest-Telemark: Israel sett med ungdoms øyne

Mandag 23. mars kl. 19.00 inviterer MIFF Vest-Telemark til åpent møte med foredrag av Ido Cohen og Efrat Shenkor fra organisasjonen Stand With Us. Ta med barn eller barnebarn som kan få høre hvordan situasjonen er for israelske ungdommer! Møtet blir avholdt i Kvitsund Gymnas.
Ido og Efrat.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!
Velkommen til et spennende møte med to ungdommer fra Israel! De forteller om Israel og sitt eget liv og svarer på spørsmål.
Møtet blir avholdt i peisestua på Kvitsund Gymnas, Kviteseid.

Efrat Shenkor (25) studerer jus på Tel Aviv universitetet. Hennes foreldre kom til Israel fra Etiopia i 1980. Efrat har i mange år bodd i byen Sderot mot grensen til Gaza-stripen, og vet hvordan det er å leve i frykt for terrorrakettene til Hamas og Islamsk Jihad. Under Gaza-krigen i 2014 måtte hun daglig løpe i tilfluktsrom, og levde også i frykt for terrortunnelene til Hamas. På tross av sine erfaringer arbeider Efrat for fred ved Peres Centre for Peace i Israel. Hun har tidligere avtjent verneplikt i to år og siden vær ansatt i tre år ved Forsvarsdepartementet.

Ido Cohen har studert statsvitenskap og Midtøsten-studier ved Hebrew University i Jerusalem. Da han var 14, utløste en selvmordsbomber sine eksplosiver på bussen som Ido normalt ville tatt hjem fra skolen. 17 menneske ble drept i angrepet, fire av dem var Idos skolekamerater. Ido avtjente verneplikten i den israelske marinen. På fritiden har han jobbet for Peres Center for Peace, CISV International og Alexander Muss High School. I dag er Ido outreachdirektør for Stand With Us i Israel.
Informasjon om møtested kommer.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise