Kom for å høre israelske ungdommer på MIFF-møte i Kongsvinger

Mandag 21. september kl. 18-20 inviterer MIFF til åpent møte med israelske ungdommer i Kongsvinger bibliotek. Ungdommene forteller om livet i Israel og svarer på spørsmål. (Merk at møtet er flyttet én dag tidligere enn tidligere annonsert!)

Ashager Araro og Nayef Haib.
Ashager Araro og Nayef Haib.

Med Israel for fred (MIFF) inviterer til åpent møte med to kunnskapsrike israelske ungdommer fra organisasjonen Stand With Us. Ta med venner og kjente til et spennende og interessant møte! Kanskje kan dette også bli startskuddet for en lokalforening i Kongsvinger-området?

Her er litt om de to israelske ungdommene som kommer til Kongsvinger:

Ashager Araro (24) ble født i Etiopia og kom til Israel sammen med mange andre etiopiske jøder i 1991. Hun har deltatt i flere SWU-delegasjoner, blant annet til Sør-Afrika under “Israel Apartheid-uken” i 2014. Ashager studerer statsvitenskap, diplomati og strategi ved IDC Herzliya.

Du kan lese denne artikkelen på norsk fordi det er Israel-venner som støtter MIFFs arbeid med kontingent og gaver. Klikk her for å bli med på laget! 

Nayef Haib (23) studerer jus og statsvitenskap ved IDC Herzliya. Nayef er oppkalt etter sin far som ble drept av Hizbollah da han tjenestegjorde for IDF. Nayef kommer fra en beduinstamme i Nord-Israel. Han har deltatt i to “Seeds for Peace”-delegasjoner, møter mellom israelere og palestinere. Nayef tror at utdanning er veien til fred. Da hans lokale moské ble satt i brann av vandaler, organiserte han en demonstrasjon for fred og toleranse sammen med muslimske og jødiske naboer. I 2014 fikk Nayef æren av å tenne en fakkel på Israels uavhengighetsdag sammen med president Reuven Rivlin.

Kontaktperson Kjetil Ravn Hansen, leder i MIFF Oslo og medlem av MIFFs hovedstyre
Tlf. 976 93 719.
Forrige artikkelIsraels ambassadør Rafi Schutz i MIFF Vestfold: Den aktuelle situasjonen
Neste artikkelMartyrdøden dyrkes på PA TV
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -