Conrad Myrland i Hokksund: Den aktuelle situasjonen

Onsdag 16. september kl. 19.00 holder Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, foredrag i Hokksund. Tema: Den aktuelle situasjonen.

Conrad Myrland taler på Oslo Symposium torsdag 19. mars 2015. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Conrad Myrland taler på Oslo Symposium torsdag 19. mars 2015. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Er MIFF et viktig KORREKTIV til demoniseringen av Israel? Hvis du svarer JA, klikk her og bli medlem av MIFF.

Conrad Myrland har fulgt utviklingen i Israel og Midtøsten nøye de siste 20 årene, spesielt fra 2001 da han ble nettredaktør for MIFF. Fra 2007 har Myrland vært daglig leder av organisasjonen.

Brølende Lam ved Per Ivar Winnæs har invitert Conrad Myrland for å holde et foredrag om den aktuelle situasjonen og svare på spørsmål.
Møtet er åpent for alle interesserte. Adresse: Flessebergveien 43, Hokksund.
DEL
Forrige artikkelNorsk volleyballstjerne fordømmer Irans boikott av Israel
Neste artikkelShalom møtte Erekat
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.