Kom for å høre israelske ungdommer i MIFF Gjøvik

Mandag 21. september kl. 19.00 inviterer MIFF Gjøvik til åpent møte med foredrag av to kunnskapsrike og inspirerende israelske ungdommer. Ta med barn og barnebarn til møtet på Viken folkehøgskole for å lære om Israel fra ungdommers perspektiv!

Tamir Gofshtein og Yoni Shaked.
Tamir Gofshtein og Yoni Shaked.
MIFF Gjøvik er glad for å kunne invitere til et åpent møte med to israelske ungdommer fra den israelske organisasjonen Stand With Us.
Tamir Gofshtein (27) ble født i Ukraina. Han flyttet til Israel sammen med sine foreldre da han var tre år. Nå studerer han statsvitenskap og kommunikasjon på Tel Aviv University. I sin vernepliktstjeneste jobbet Tamir med israelske myndigheters organisasjon for kontakt med palestinerne på Vestbredden (COGAT). Han deltok i kontakt med palestinske selvstyremyndigheter, FN, Røde Kors og mange andre organisasjoner som er aktive for å hjelpe den palestinske sivilbefolkningen på Vestbredden.  De siste seks månedene har Tamir vært en representant for SWU i Seattle, USA. Det har gitt ham god erfaring i å forklare israelske perspektiver til studenter og ungdommer.
Yoni Shaked (22) studerer jus ved Sapir College. Hun bor i Moshav Netiv Ha’asara, bare noen få hundre meter fra grensen mellom Israel og Gaza-stripen. De siste 14 årene har hennes moshav (jordbrukssamfunn) blitt angrepet med granater og raketter fra Gaza-stripen. Yonis hus har fått direkte treff. Til tross for sin erfaring, kjemper Yoni fro fred og en slutt på volden. Hun har vært representant for Jewish Agency i Seattle, USA og ledet treningsgrupper for unge israelere og framtidige ledere.
Det blir tatt opp kollekt for å dekke inn utgiftene.
Kontaktperson for møtet:
Kai Robert Hansen, tlf. 45 42 00 08
Forrige artikkelKom for å høre israelske ungdommer i MIFF Lofoten
Neste artikkelSkremmende bra om løgnindustrien
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.