Kom for å høre israelske ungdommer i MIFF Tromsø

Torsdag 17. september kl. 19.00 inviterer MIFF til åpent møte med israelske ungdommer i Scandic Grand Hotel i Tromsø sentrum (Storgaten 44). Møterom: Ulvestøkke. Ungdommene forteller om livet i Israel og svarer på spørsmål.

Ashager Araro og Nayef Haib.
Ashager Araro og Nayef Haib.
Torsdag 17. september kl. 19.00 inviterer MIFF til åpent møte med israelske ungdommer i Scandic Grand Hotel i Tromsø sentrum (Storgaten 44). Møterom: Ulvestøkke. Ungdommene forteller om livet i Israel og svarer på spørsmål. Ta med barn og barnebarn til et viktig møte!
Ungdommene som kommer er kunnskapsrike og representerer organisasjonen Stand With Us. Dørene åpner for sosialt samvær fra kl. 18.00. Det blir servert kaffe og te.
Fra MIFF deltar organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen. Vi håper noen i Tromsø vil melde seg til å drive et lokallag for MIFF i byen!
Her er litt info om de to israelske ungdommene som kommer til Tromsø:
Ashager Araro (24) ble født i Etiopia og kom til Israel sammen med mange andre etiopiske jøder i 1991. Hun har deltatt i flere SWU-delegasjoner, blant annet til Sør-Afrika under “Israel Apartheid-uken” i 2014. Ashager studerer statsvitenskap, diplomati og strategi ved IDC Herzliya.
Nayef Haib (23) studerer jus og statsvitenskap ved IDC Herzliya. Nayef er oppkalt etter sin far som ble drept av Hizbollah da han tjenestegjorde for IDF. Nayef kommer fra en beduinstamme i Nord-Israel. Han har deltatt i to “Seeds for Peace”-delegasjoner, møter mellom israelere og palestinere. Nayef tror at utdanning er veien til fred. Da hans lokale moské ble satt i brann av vandaler, organiserte han en demonstrasjon for fred og toleranse sammen med muslimske og jødiske naboer. I 2014 fikk Nayef æren av å tenne en fakkel på Israels uavhengighetsdag sammen med president Reuven Rivlin.
Kontaktperson Kjetil Ravn Hansen, organisasjonssekretær MIFF
Tlf. 976 93 719.
Forrige artikkel22. juli hadde ingenting med Israel å gjøre
Neste artikkelLars Akerhaug i MIFF Vestfold: Forfølgelse av kristne i Midtøsten
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.