Cecilie Hellestveit i MIFF Grenland: Israel og folkeretten

Torsdag 26. januar inviterer MIFF Grenland til åpent møte med foredrag av Cecilie Hellestveit på Høgskolen i Telemark, avd. Porsgrunn.

Cecilie Hellestveit. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Cecilie Hellestveit. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Cecilie Hellestveit (44) er forsker, juridisk rådgiver og ekspert på folkerett. Hun har studert statsvitenskap og tatt hovedfag innen Midtøsten-studier og arabisk. Hun har en doktorgrad i jus fra Universitetet i Oslo med humanitærrett og folkerett som spesialfelt.
Hellestveit har vært tilknyttet Institutt for fredsforskning (PRIO), Senter for menneskerettigheter (SMR), norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI), og International Law and Policy Institute (ILPI) som forsker og rådgiver.
Hun har tidligere jobbet som observatør i TIPH (Temporary International Presence in Hebron), og snakker spansk, engelsk, fransk, russisk, arabisk, tysk og hebraisk.
Tittel på foredraget: Israel og folkeretten.
Ta med venner og kjente til et interessant møte!
Dørene åpner kl. 18.30. Servering av kaffe og kake.
Inngang kr. 50,-
Hjertelig velkommen!
Kontaktperson for styret:
Arne Øystein Rambekk, leder MIFF Grenland
Mobil: 35559711
E-post: orambekk@online.no
DEL
Forrige artikkelIsrael-boikotterne forsøplet datavareforretninger i Oslo
Neste artikkelConrad Myrland i Førde: Hva kan vi gjøre med det falske bildet av Israel?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.