Conrad Myrland i Asker: Et annet bilde av Israel

Onsdag 8. november holder Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, foredrag for Holmen Y’s Men’s Club (KFUK/KFUM) i kirkestuen i Holmen kirke, Nesbruveien 55, Billingstad.

Conrad Myrland presenterte boken
Conrad Myrland presenterte MIFFs nyeste bok "Hvorfor Israel?" på MIFF Forum 25. september 2016. (Arkivfoto: Tor-Bjørn Nordgaard).
Conrad Myrland har vært daglig leder i MIFF siden 2007 og nettredaktør siden 2001. I foredraget peker han på et annet bilde av Israel enn det som blir tegnet i norske medier og forteller hva MIFF gjør for å korrigere bildet.
Kontaktperson:
Conrad Myrland. Mobil: 41 17 67 80. E-post: post@miff.no
DEL
Forrige artikkelIsraelsk minister vil ha hjelp av USA og Russland til å kaste Iran ut av Syria
Neste artikkelAmerikanske senatorer har fått nok: FNs partiskhet mot Israel må ta slutt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.