Bare 1/4 er i drift

Det siste selvmordsangrepet i Israel var 14. mars. Når det har gått så lang tid siden sist, er det ikke fordi de palestinske terrororganisasjonene ikke prøver. I mai måned ble 18 planlagte selvmordsangrep forhindret av israelske sikkerhetsstyrker, skriver Jerusalem Post. Hittil er 1/4 av det planlagte sikkerhetsgjerdet på 720 kilometer i drift. Sikkerhetsbarrieren har vist seg å bidra effektivt til å forhindre palestinske terrorister i å ta seg inn i israelske byer. Flere steder har byggingen av sikkerhetsgjerdet stanset opp fordi traséen blir vurdert juridisk i den israelske Høyesterett. (01.06.04)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Det siste selvmordsangrepet i Israel var 14. mars. Når det har gått så lang tid siden sist, er det ikke fordi de palestinske terrororganisasjonene ikke prøver. I mai måned ble 18 planlagte selvmordsangrep forhindret av israelske sikkerhetsstyrker, skriver Jerusalem Post.
Hittil er 1/4 av det planlagte sikkerhetsgjerdet på 720 kilometer i drift. Sikkerhetsbarrieren har vist seg å bidra effektivt til å forhindre palestinske terrorister i å ta seg inn i israelske byer. Flere steder har byggingen av sikkerhetsgjerdet stanset opp fordi traséen blir vurdert juridisk i den israelske Høyesterett. (01.06.04)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise