Israelsk selskap gjør Wikipedia til videogigant

Når Wikipedia snart lanserer bruken av en ny videospiller, er det med god hjelp fra det israelske selskapet Kaltura.

Skjermdump fra wikipedia.org.
Skjermdump fra wikipedia.org.
GRIP SJANSEN!
Jødehatet er på frammarsj i Europa, ofte i form av demonisering av den jødiske staten. Bli medlem i MIFF for å bekjempe jødehatet og få ut sannheten!

Kaltura har utviklet en videospiller i HTML 5, som de i 2008 gav den brukerorganiserte leksikonstjenesten på nett retten til å benytte.

Nå er Wikipedias arbeid med å integrere programmet som en tjeneste på sine nettsider unnagjort. Om kort tid vil antallet videoer tilknyttet deres 500 millioner leksikonartikler eksplodere.

Kaltura-sjef Ron Yekutel tror Wikipedia med dette vil ta opp kampen med YouTube, om å levere størst videoarkiv på internett.

Kilde: Jerusalem Post.

 

DEL
Forrige artikkelMIFF beklager nedetid på server
Neste artikkelOECD spår høy vekst i israelsk økonomi
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no