Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gir sterk støtte til Israels rett til å forsvare seg

USAs utenriksminister John Kerry (f.v.) og Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Kobi Gideon, Prime Minister of Israel, flickr.com)
USAs utenriksminister John Kerry (f.v.) og Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Kobi Gideon, Prime Minister of Israel, flickr.com)
USAs utenriksminister John Kerry ga torsdag kveld sin "sterke støtte til Israels rett til å forsvare seg" mot terrorhandlinger. Han ber Hamas godta å gå tilbake til våpenhvileavtalen fra 2012.

Kerry snakket torsdag kveld med Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Han sa at USA støtter å «gjenopprette» våpenhvileavtalen som ble inngått etter krigshandlingene i november 2012. Utenriksministeren understreket også hvor viktig det er at Hamas går med på en våpenhvile.

– Som jeg har sagt gjentatte ganger. Israel har rett til å forsvare seg selv fra rakettangrep som terroriserer det israelske folk. Det er ikke noe folk på jorden som man kan forvente vil leve under et daglig bombardement av raketter, sa USAs president Barack Obama onsdag.

– Vi kommer til å fortsette å oppmuntre diplomatiske tiltak for å gjenopprette våpenhvilen, og vi støtter Egypts innsats for å få det til, la han til.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart