Soldatenes “Gangnam style” med palestinere var risikosport

Bevæpnede IDF-soldater i patruljeuniform kastet seg inn i dansen under en palestinsk bryllupsfest i Hebron. Forsvarsledelsen liker dårlig at de satte seg selv i fare.
Illustrasjon: Israel Defense Forces, flickr.com
Illustrasjon: Israel Defense Forces, flickr.com

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

IDF-soldatene skal ha vært på patrulje da de ble på en bryllupsfest i Hebron. Soldatene ble filmet mens de tok en “Gangnam Style” sammen med de palestinske gjestene. Noen av de andre gjestene er Hamas-medlemmer, melder Times of Israel.

Forsvaret ser svært alvorlig på saken og har permittert soldatene på ubestemt tid, mens de etterforsker hendelsen. Soldatene risikerer straffetiltak mot seg.

– Dette er en hendelse av det ytterst alvorlige slaget. Soldatene har blitt kalt inn til avhør og lederne i brigaden og for bataljonen etterforsker hendelsen, sier IDF i en uttalelse.

IDF frykter at deres soldater blir utsatt for kidnapping, våpentyveri, utpressing eller annen kriminalitet.

Se klippet fra hendelsen her:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9boSJdZ8gFQ[/youtube]

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise