Soldatenes “Gangnam style” med palestinere var risikosport

Bevæpnede IDF-soldater i patruljeuniform kastet seg inn i dansen under en palestinsk bryllupsfest i Hebron. Forsvarsledelsen liker dårlig at de satte seg selv i fare.

Illustrasjon: Israel Defense Forces, flickr.com
Illustrasjon: Israel Defense Forces, flickr.com

IDF-soldatene skal ha vært på patrulje da de ble på en bryllupsfest i Hebron. Soldatene ble filmet mens de tok en “Gangnam Style” sammen med de palestinske gjestene. Noen av de andre gjestene er Hamas-medlemmer, melder Times of Israel.

Forsvaret ser svært alvorlig på saken og har permittert soldatene på ubestemt tid, mens de etterforsker hendelsen. Soldatene risikerer straffetiltak mot seg.

– Dette er en hendelse av det ytterst alvorlige slaget. Soldatene har blitt kalt inn til avhør og lederne i brigaden og for bataljonen etterforsker hendelsen, sier IDF i en uttalelse.

IDF frykter at deres soldater blir utsatt for kidnapping, våpentyveri, utpressing eller annen kriminalitet.

Se klippet fra hendelsen her:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9boSJdZ8gFQ[/youtube]

 

Forrige artikkel– Jeg har ikke bestemt meg om Syria ennå
Neste artikkelIsraelere strømmer til for å skaffe gassmasker
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no