19 år gamle Binyamin drept i bilangrep

Den 19 år gamle israelske grensepolitimannen ble påkjørt av en palestinsk terrorist onsdag 4. november. Søndag døde han av skadene.
Binyamin Yakobovich døde søndag 8. november av skader fra terrorangrep fire dager tidligere. (Foto: Privat)
Binyamin Yakobovich døde søndag 8. november av skader fra terrorangrep fire dager tidligere. (Foto: Privat)

Den unge grensepolitimannen Binyamin Yakobovich ble påkjørt da en palestiner kjørte bilen sin rett mot ham og flere av kollegaene hans ved Halhul-krysset langs vei nr. 60, nord for Hebron, onsdag 4. november. Magen David Adom opplyste etter angrepet at han var hardt skadet og kjempet for livet. Søndag døde han av skadene, mens han var innlagt på Hadassah-sykehuset i Jerusalem, ifølge Times of Israel.

Binyamin Yakobovich er den 12. drepte israeleren i terrorbølgen som har pågått i snart to måneder. Han etterlater seg foreldre, en bror og to søstre. Yakobovich gjorde tjeneste i grensepolitiet i halvannet år før han ble drept. Han gravlegges mandag kveld.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise