Knivangrep og påkjørsel fredag ettermiddag

Tre israelske soldater ble skadet i to terrorangrep i samme region av Vestbredden fredag ettermiddag.

Denne bilen ble brukt av en palestinsk terrorist til å kjøre på to israelske soldater fredag ettermiddag. (Foto: Magen David Adom)
Denne bilen ble brukt av en palestinsk terrorist til å kjøre på to israelske soldater fredag ettermiddag. (Foto: Magen David Adom)

De to angrepene fant sted med under en times mellomrom, i Binyamin-regionen av Vestbredden, nord for Jerusalem og østover fra Tel Aviv.

Først gikk en palestinsk terrorist til angrep med kniv mot en 20 år gammel israelsk soldat under en sikkerhetssjekk utenfor den palestinske landsbyen Abud. Soldaten ble lettere skadet, før angriperen ble skutt og drept av israelske styrker. Gjerningsmannen var en 26 år gammel mann fra Vestbredden, ifølge Times of Israel og Ynetnews.com.

Kort tid etterpå kjørte en annen palestinsk terrorist på to israelske soldater med bil. Dette angrepet skjedde i nærheten av landsbyen Silwad, rett nord for Ramallah. Soldatene, som begge er i 20-årsalderen, slapp fra påkjørselen med lettere skader. Angriperen ble skutt og drept av andre soldater på stedet, før han rakk å skade flere. Han var en 21 år gammel palestinsk mann fra Silwad.

Natt til fredag ble en israelsk soldat lettere skadet i knivangrep i nærheten av Hebron. Dette angrepet kom etter tre andre terrorangrep i løpet av torsdagen.

Forrige artikkelKudos til Bjørknes Høyskole!
Neste artikkel– Terror er ikke født ut av desperasjon, men av håp
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/