Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

To knivangrep fredag

Her ble en kvinnelig israelsk soldat i 20-årene knivstukket torsdag 17. mars. (Foto: Twitter-kontoen Israel Hatzolah)
Her ble en kvinnelig israelsk soldat i 20-årene knivstukket torsdag 17. mars. (Foto: Twitter-kontoen Israel Hatzolah)
To forsøk på knivangrep fant sted på Vestbredden fredag ettermiddag. Dagen før ble en israelsk soldat alvorlig skadet i et annet knivangrep.

To knivangrep ble begått med bare noen minutters mellomrom fredag ettermiddag, ifølge Times of Israel. Det første av disse angrepene skjedde ved trafikk-knutepunktet Gush Etzion-krysset. En palestinsk mann gikk ut av en bil, trakk kniv og forsøkte å knivstikke en gruppe soldater. Han ble skutt og drept av israelske soldater på stedet før han rakk å skade noen.

Minutter senere ble to palestinske ungdommer pågrepet av israelske sikkerhetsstyrker like ved den israelske industrisonen i Binyamin-regionen på Vestbredden. Ungdommene var bevæpnet med kniv og har erkjent i avhør at de var på vei for å utføre et angrep. De ble stanset av israelske soldater som oppfattet oppførselen deres som mistenkelig etter at de ble sluppet ut av en bil like ved inngjerdingen rundt industriområdet.

 

Alvorlig skadet utenfor Ariel

På formiddagen torsdag 17. mars ble en kvinnelig israelsk soldat i 20-årsalderen alvorlig skadet da hun ble knivstukket av to palestinske angripere. Knivangrepet skjedde ved et busstopp utenfor byen Ariel i Samaria på Vestbredden. Den skadde kvinnen ble fraktet til sykehus i Petah Tikva. Begge angriperne ble skutt og drept av israelske sikkerhetsstyrker på stedet.

Onsdag ble en 14 år gammel palestinsk gutt pågrepet av politiet ved inngangen til flyktningleiren Shuafat utenfor Jerusalem. Gutten var bevæpnet med kniv og erkjente i avhør at han planla å utføre et angrep.

Også tidligere i uken ble det begått forsøk på knivangrep mot israelere.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart