Libya stenger grensene for palestinere

Den offisielle regjeringen i Libya har stengt grensene for palestinere, syrere og sudanesere. – De undergraver Libyas sikkerhet, sier innenriksministeren.

Libyas regjering har stengt grensene for palestinere.
Libyas regjering har stengt grensene for palestinere.

I forrige uke kunne nyhetsbyrået Reuters melde at Libya nekter innreise for palestinere, syrere og sudanesere.

– Vi bestemte oss for å nekte borgere fra Sudan, Syria og Palestina innreise etter at etterretningstjenestene og politiet fant ut at noen arabiske land er involvert i å undergrave Libyas sikkerhet og suverenitet, sier innenriksminister Omar al-Sanki til Reuters.

Den offisielle regjeringen kontrollerer bare den østlige delen av Libya, og det vil først og fremst være på flyplassen i Labraq og grensestasjonene mot Egypt innreiseforbudet vil kunne håndheves. Andre deler av Libya kontrolleres av ulike militsgrupper.

Forrige artikkelHvem vant handelskampen i 2014?
Neste artikkel– Vi har militær kapasitet som vil gi oss seier over Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.