Libya stenger grensene for palestinere

Libyas regjering har stengt grensene for palestinere.
Libyas regjering har stengt grensene for palestinere.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I forrige uke kunne nyhetsbyrået Reuters melde at Libya nekter innreise for palestinere, syrere og sudanesere.

– Vi bestemte oss for å nekte borgere fra Sudan, Syria og Palestina innreise etter at etterretningstjenestene og politiet fant ut at noen arabiske land er involvert i å undergrave Libyas sikkerhet og suverenitet, sier innenriksminister Omar al-Sanki til Reuters.

Den offisielle regjeringen kontrollerer bare den østlige delen av Libya, og det vil først og fremst være på flyplassen i Labraq og grensestasjonene mot Egypt innreiseforbudet vil kunne håndheves. Andre deler av Libya kontrolleres av ulike militsgrupper.

Artikkelen fortsetter under annonsen


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag