Jøder kjøper leilighet i Israel

I Jerusalem Report for 22. mars 2004 skriver redaktøren, David Horovitz i sin faste spalte om positive sider, tross alt, ved livet i Israel. Han skriver blant annet:

“Det begynner å se mer og mer ut som om det siste halve hundreåret bare var et pusterom fra global antisemittisme, et illusorisk blaff etter Holocaust, ikke en grunnleggende reorientering. Det viktigste i den situasjonen er at vi besluttsomt opprettholder et land hvor de som frykter forfølgelse vet at de kan kalle sitt hjem. Over hele Israel kjøper jøder fra diasporaen leiligheter til den dagen – som ikke er så veldig lenge til, sier noen europeere – når de kan måtte flytte.

Forhåpentligvis vil ikke Mel Gibsons film The Passion of the Christ føre til akutt nød hos det mest stabile og største jødiske samfunnet, det i Nord-Amerika. Men enten det går slik eller sånn, finnes den jødiske staten her hvis du trenger oss. Det er noe vi, med de frykteligste konsekvenser, ikke kunne si for 65 år siden.”

Forrige artikkelVi vil angripe israelere overalt
Neste artikkelDerfor ble sjeik Ahmed Yassin drept
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no