Høyreekstremt parti kan få plass i gresk regjering

Flere jødiske interesseorganisasjoner har krevd at den nye og hardt pressede statsministeren Lucas Papaedemos i det kriserammede landet, fordømmer antisemittisme. På tross av det har Jerusalem valgt å forholde seg tause, for å ikke legge press på det lille og hardt prøvede jødiske samfunnet i Hellas. Partileder i LAOS, Georgios Karatzaferis, skal ha sagt at “jøder ikke har noen myndighet til å uttale seg i Hellas og provosere den politiske verden”. Han har også påstått at jøder og Israel stod sammen i planleggingen og utføringen av terrorangrepene på amerikansk jord 11. september 2001.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag