Kuwait TV: Allah gjorde jødene til apekatter og griser

Predikanten Sheik Nayef Hajjaj Al-Ajami taler på Kuwait TV 25. november 2011 (Memri)
Predikanten Sheik Nayef Hajjaj Al-Ajami taler på Kuwait TV 25. november 2011 (Memri)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Predikanten Sheik Nayef Hajjaj Al-Ajami starter sin tale med å fortelle om «kampen» mot jødene og hvor viktig han mener denne kampen er for muslimer. Han ber det han kaller sine brødre og søstre om å lese historiebøker så de kan få vite hvor “onde” jødene var i tidligere tider, men ifølge predikanten er jødene enda verre i dag. Han avslutter med å si at Allah omdannet jødene til aper og griser.

Innslaget inngår i en lang serie av lignende innslag på arabiske tv-kanaler, inkludert palestinsk tv. Uten motforestillinger blir religiøse hatbudskap mot jøder forkynt, og effekten blir at jøder dehumaniseres.

En rekke av de arabiske tv-stasjonene med hatbudskap kan sees gjennom satelitt-tjenester eller internett også blant arabere i Europa. Dette kan være med på å radikalisere andre- og tredje generasjons innvandrere i Europa mer enn foreldregenerasjonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her er et utdrag fra prekenen, oversatt fra engelsk:

Tjenere av Allah, la oss være klar over at vår kamp med jødene er en troskamp, identitetskamp og eksistensiell kamp. Les Koranen, hvor Allah sier: «Aldri vil jødene eller de kristne være fornøyd med deg før du følger deres trosbekjennelse.» Slik kan du vite hva jødene skjuler i sine hjerter.

Les hva Allah sier: «Sterkest blant menn i fiendskap til de troende finner du jødene og polyteister.» Slik kan du kjenne omfanget av deres fiendskap mot muslimer, og deres hat mot tilhengere av profeten Muhammed. Disse menneskene…

Brødre og søstre, dere bør lese historiebøker, så dere kan kjenne historien til dette folket, og så dere kan vite at jødene fra fortiden var onde, og jødene i dag er enda verre.

De er utakknemlige, de forvrenger ordet [til Allah], de tilber gullkalven, drepte profetene, de er fiender av de guddommelige profetier, avskummet av menneskeheten, som forårsaket forbannelsen og vreden til Allah, og som Allah omdannet til aper og griser og til tilbedere av avguder.

(Conrad Myrland bidro til denne artikkelen.)

Jødene i Israel får med seg mange av hatbudskapene i arabiske medier. De har all grunn til å frykte hva som vil skje dersom de igjen skulle komme under muslimsk og arabisk dominans. Med Israel for fred (MIFF) støtter jødenes rett til et nasjonalt hjemland i Israel. Bli medlem du også!Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag