“Død over jødene og Amerika”

Det var kjente toner som ble spredt på Hamas TV under fredagsbønnen 2. desember.

Fra fredagsbønnen sendt på Hamas TV fredag 2. desember 2011. (Skjermdump via MEMRI)
Fra fredagsbønnen sendt på Hamas TV fredag 2. desember 2011. (Skjermdump via MEMRI)

– Vårt banner er “Det er ikke noen gud utenom Allah”, vårt slagord er “Allah Akbar”, og vår kledning er “Død over jødene og Amerika”, erklærte en forkynner i en moské på Gaza-stripen fredag 2. desember. Kanskje budskapet lød i flere moskéer, men denne særskilte predikanten var valgt ut til å få sitt budskap kringkastet på Al-Aqsa TV, stasjonen tilknyttet Hamas.

Forkynneren gjentok den antisemittiske hadithen, som også blir sitert i grunnloven til Hamas. Forrige fredag ble profeten Muhammed sitert slik: “Dommens dag vil ikke komme før dere bekjemper jødene – dere østenfor elven og dem på vestsiden. Da vil steinene og trærne si: O muslim, o tjener av Allah, det er en jøde bak deg, kom og drep ham.”

Forkynneren brukte sitatet til å mane til religiøs iver. Det er ikke vestliggjorte muslimer eller muslimer som ikke kjenner sin religion som vil bli utfordret av trærne og  steinene til å drepe jøder, understreket han. Det er [de ekte] muslimene, Allahs tjenere, som vil få et slikt kall.

– Snart vil du høre steinene og trærne rope “Allah Akbar”, og si “o muslim, o tjener av Allah, det er en jøde bak meg, kom og drep ham”, sier forkynneren.

Tv-sendingen viser at en stor forsamling sitter og hører på talen. Enda flere har sett den på TV.

 

Relaterte artikler:

Kuwait TV: Allah gjorde jødene til apekatter og griser

Løgnpropaganda servert på TV

 

Forrige artikkelIDF angrep treningsleir til Hamas
Neste artikkel16 raketter mot Israel siste døgn
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.