Fredagsbønn på PA TV: – Hver ondskap og katastrofe er forårsaket av jødene

Fredag ble det på ny servert antisemittisk løgnpropaganda på den offisielle TV-kanalen til de palestinske selvstyremyndighetene.
Fredagsbønn på PA TV: - Hver ondskap og katastrofe er forårsaket av jødene (Skjermdump fra PA TV)
Fredagsbønn på PA TV: - Hver ondskap og katastrofe er forårsaket av jødene (Skjermdump fra PA TV)

– O tjenere av Allah, hver ondskap og katastrofe i landet Palestina, ja i hele verden, er forårsaket av jødene. De skaper konflikt med sitt hemmelige håndverk, deres foraktelige tekster, bitre hjerter og ondskapsfulle planer, sa den religiøse lederen som talte under fredagsbønnen i Al-Bireh på Vestbredden. TV-opptakene viser at også barn lyttet til talen i moskéen.

De palestinske selvstyremyndighetene bidro med å spre budskapet til enda flere, ved å kringkaste talen på TV.

Forkynneren hentet også autoritet fra Allah i sitt hatbudskap, da han fortsatte å sverte det jødiske folk i fortid og nåtid.

– Allah sa: «Hver gang de prøver å tenne krigens flamme, slukker Allah den, men de forsøker hele tiden å gjøre ondt på jorden. Allah elsker ikke dem som gjør ondt.» Dette er historien til jødene. Mange avtaler har de brutt. Mange profeter har de slaktet, sa forkynneren.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise