Fredagsbønn på PA TV: – Hver ondskap og katastrofe er forårsaket av jødene

Fredag ble det på ny servert antisemittisk løgnpropaganda på den offisielle TV-kanalen til de palestinske selvstyremyndighetene.

Fredagsbønn på PA TV: - Hver ondskap og katastrofe er forårsaket av jødene (Skjermdump fra PA TV)
Fredagsbønn på PA TV: - Hver ondskap og katastrofe er forårsaket av jødene (Skjermdump fra PA TV)
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

– O tjenere av Allah, hver ondskap og katastrofe i landet Palestina, ja i hele verden, er forårsaket av jødene. De skaper konflikt med sitt hemmelige håndverk, deres foraktelige tekster, bitre hjerter og ondskapsfulle planer, sa den religiøse lederen som talte under fredagsbønnen i Al-Bireh på Vestbredden. TV-opptakene viser at også barn lyttet til talen i moskéen.

De palestinske selvstyremyndighetene bidro med å spre budskapet til enda flere, ved å kringkaste talen på TV.

Forkynneren hentet også autoritet fra Allah i sitt hatbudskap, da han fortsatte å sverte det jødiske folk i fortid og nåtid.

– Allah sa: “Hver gang de prøver å tenne krigens flamme, slukker Allah den, men de forsøker hele tiden å gjøre ondt på jorden. Allah elsker ikke dem som gjør ondt.” Dette er historien til jødene. Mange avtaler har de brutt. Mange profeter har de slaktet, sa forkynneren.

Forrige artikkel– Verden trenger Israel
Neste artikkelØyvind Bernatek holder foredrag i MIFF Trondheim
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -